14 Εκατ. ευρώ για σπίτια στους λαθρομετάναστες!

14 Εκατ. ευρώ για σπίτια στους λαθρομετάναστες!

Ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης έδειξε για άλλη μία φορά το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Μίζες, οικογενειοκρατία και δόλος σε όλο του το μεγαλείο!

Χρήστος Σπιρτζής

Ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιχειρήσεις και οι αγρότες είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και ζούνε μία οικονομική και ψυχολογική εξαθλίωση…Ενώ οι αγρότες κλείνουν τους δρόμους για να μην κλείσουν τα σπίτια τους…ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει κονδύλιο 14.000.000 για τους λαθρομετανάστες!

Η κυβέρνηση προχώρησε διαγωνισμό μόλις 9 ωρών για να προμηθευτεί τα κοντέινερ και να «χτίσει» τους καταυλισμούς για τους λαθρομετανάστες (ως δικαιολογία ορίστηκε το κατεπείγον της υπόθεσης).

2 Φεβρουαρίου αποφάσισε ότι πρέπει να κάνει διαγωνισμό για την προμήθεια των 1150 μεταφερόμενων οικίσκων τύπου κοντέινερ επιφάνειας 25 τ.μ. για την προσωρινή στέγαση λαθρομεταναστών. Τα χαρακτηριστικά του διαγωνισμού περιλαμβάνονται μάλιστα σε 66 σελίδες (τις οποίες υποτίθεται διάβασαν σε λιγότερο από 9 ώρες οι συμμετέχοντες και κατέθεσαν και ανάλογη πρόταση).

Ο διαγωνισμός παρ’ ότι αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου δεν ήταν ανοιχτός προς όλους αλλά αφορά μόνο 7 εταιρίες οι οποίες αναφέρονται και ονομαστικά (!). Δείτε εδώ το έγγραφο του διαγωνισμού.

14.000.000 / 1150 = 12.173 ευρώ ανά κοντέινερ!

Με μία πρόχειρη αναζήτηση μπορεί να βρει κάποιος ολοκληρωμένα κοντέινερ με περισσότερα τ.μ. σε κόστος κάτω από 8.000, σε τιμές ΛΙΑΝΙΚΗΣ (ως εκ τούτου σε επίπεδα χονδρικής το κόστος θα είναι ακόμη χαμηλότερο).

Τα υπόλοιπα 4-5.000 ευρώ ανά κοντέινερ ήτοι 5.750.000 σε ποιες τσέπες μπήκανε κ. Σπίρτζη;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *